PROPERA ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DE L’AFA

Ja ha començat el curs escolar i amb ell la tant necessària com satisfactòria activitat de l’AFA. Des de la Junta de l’AFA us donem la benvinguda a aquest nou curs i volem convidar especialment a totes aquelles famílies que encara no hi esteu associades, a fer-vos soci de l’AFA i a participar activament en les propostes de l’associació, en especial a l’hora de donar suport a l’equip docent i per afavorir que es donin les millors condicions pel desenvolupament de l’acció educativa en l’escola.

Així doncs, a totes aquelles famílies que ja sou socis de l‘AFA de l’escola Can Manent, com també a totes les famílies que us associareu de nou aquest curs, us convoco a la reunió ordinària de l’Assemblea General de l’AFA de l’escola Can Manent, que tindrà lloc el proper dilluns 24 d’octubre de 2011, a les 20,30 h en primera convocatòria i a les 21,00h en segona convocatòria, a la mateixa escola.

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.

2. Presentació dels membres de la Junta Directiva de l’AFA i dels vocals de les comissions de treball.

3. Ratificació per part de l’Assemblea de la Mireia Vilaró com a Secretària de l’AFA en substitució de l’Anna Maria Gallardo.

4. Informació sobre altes i baixes d’associats.

5. Presentació dels espais de participació dels pares i mares en l’AFA. Implicació i incorporació lliure de nous membres en els grups de treball.

6. Informació sobre els aspectes més destacats en relació a l’inici del curs (acollida, menjador, extraescolars, etc)

7. Proposta i aprovació, si s’escau, del pla de treball de l’AFA pel curs 2011-2012.

8. Proposta i aprovació, si s’escau, del pressupost pel curs 2011-2012.

9. Proposta i aprovació, si s’escau, del calendari del procés electoral per a la renovació dels càrrec de vice-president/a i de tresorer/a de l’AFA.

10. Proposta d’adhesió de l’AFA al manifest SOMESCOLA.CAT i aprovació si s’escau.

11. Informacions diverses: compliment dels acords d’Assemblea per part de la Junta, aclariments sobre l’organització i funcionament de la Junta, …

12. Debat sobre la “Sisena hora”. Proposta de posicionament de l’AFA i creació, si s’escau, d’un grup de treball que vetlli pels temes relacionats amb la jornada escolar, horaris, etc.

13. Torn obert de paraules.

Podeu consultar la proposta d’acta de la darrera Assemblea Ordinària i els documents que es sotmetran a votació en l’apartat “assemblea” del bloc de l’AFA (afacanmanent.bloc.cat). Atesa la importància dels temes que s’hi han de tractar, us demanem a totes famílies associades que hi assistiu.

Per a la participació de ple dret en aquesta reunió i de manera extraordinària, tindran la condició de soci de l’AFA totes aquelles famílies que al inici de l’Assemblea, hagin lliurat perfectament complimentat el full d’inscripció a l’AFA i que constin en el registre de socis que la Secretaria de l’AFA confeccionarà i validarà en el mateix moment.

Atentament,

Jaume Casacuberta

President de l’AFA Cardedeu,

10 d’octubre de 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s