ELECCIONS ALS CÀRRECS DE VICEPRESIDENT/ I TRESORER/A DE L’AFA

 PROCÉS ELECTORAL APROVAT PER L’ASSEMBLEA GENERAL

DEL 24 D’OCTUBRE DE 2011 

RENOVACIÓ DEL 50% DELS MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’AFA, VICEPRESIDENT/A I TRESORER/A D’ACORD AMB L’ARTICLE 14 DELS ESTATUTS DE L’ASSOCIACIÓ 

DATA

ACTUACIÓ PREVISTA

 24 OCTUBRE 2011 

 Presentació a l’Assemblea General de socis de la proposta de procés electoral, i aprovació si s’escau.

 25 OCTUBRE 2011

 

 Informació pública del procés electoral, a través del bloc, llista de correu [AFA 2.0] i surobloc.

26 OCTUBRE al 25 NOVEMBRE 2011

 

 Presentació de candidatures als càrrecs de vicepresident/a i tresorer/a, mitjançant escrit adreçat a la Junta de l’AFA i lliurat en mà a algun/a membre de la Junta de l’AFA, o bé através del correu de l’AFA afacanmanent@gmail.com en el qual sol·liciti la seva admissió com a candidat a Vicepresident/a o a Tresorer/a.

Cada família associada només es podrà presentar per un o altra càrrec de la Junta i el candidat/a haurà de justificar un parentiu de primer o segon grau amb els infants que la família té matriculats a l’escola. 

 29 NOVEMBRE 2011

 

 Comunicació pública de les candidatures validades i admeses a través del bloc, llista de correu [AFA 2.0] i surobloc, i del cens electoral en el surobloc.

 30 NOVEMBRE al 9 DESEMBRE 2011

 

 Actes comunicatius de campanya electoral a través dels canals que l’AFA posa a disposició de les candidatures, que són el bloc, la llista de correu [AFA 2.0] i el surobloc.

 12 DESEMBRE 2011

 Jornada electoral. Podran votar totes aquelles famílies que constin en el cens electoral publicat, o bé que puguin acreditar la seva condició de soci de l’AFA en la data i hora de la votació. L’horari de la votació serà entre les 09,00h i les 09,30h, les 16,30 h i les 18,00 h i les 21,00h i les 21,30h del dia establert. No es contempla el vot en representació d’altres.

Convocatòria de l’Assemblea General extraordinària a les 21,00h en primera convocatòria i a les 21,30h en segona, per realitzar l’escrutini i el nomenament dels nous càrrecs. En cas d’empat es realitzarà una nova votació vinculant entre les famílies assistents a l’Assemblea.  

 1 de GENER de 2012

 Inici del nou mandat. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s