Activitats extraescolars

Us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars per aquest curs 2013-14. Veureu que hi han hagut algunes petites modificacions respecte a la primera proposta que us vam enviar durant el mes de juny.

Adjunt amb aquest correu trobareu la proposta d’activitats, un full de normativa de les activitats extraescolars, i el full d’inscripcions que haureu d’emplenar si voleu fer qualsevol activitat.

Si voleu que els vostres fills/es, o vosaltres mateixos, facin alguna de les activitats extraescolars proposades, només cal que imprimiu i ompliu el full d’inscripció , i el deixeu a la safata de l’AFA que trobareu a consergeria. Al costat de la safata deixarem també alguns fulls d’inscripció en blanc. Tenim de plaç fins el proper 20 de setembre.

Les activitats extraescolars començaran el proper dilluns 30 de setembre.
 
Tenim també una proposta d’activitat per a pares i mares que no apareix en el díptic adjunt: IOGA PER PARES I MARES. Ens proposen diferents horaris per l’activitat: dimarts a les 17h, dimecres a les 21h, i divendres a les 18h. El preu seria de 17 euros mensuals. Aquells que estiguin interessats s’haurien de possar en contacte responent aquest correu i miraríem de quadrar horaris entre tots/es, coordinar-nos amb l’escola i demanar els permisos corresponents a l’Ajuntament per l’ús dels espais.

Recordar-vos que si hi ha qualsevol alta o baixa de l’activitat, a banda de comunicar-ho al monitor, també ens ho heu de comunicar a nosaltres (mars…@hotmail.com) abans que acabi el mes en curs, per tal de no girar el rebut.

Qualsevol canvi de dades s’ha de comunicar abans que acabi el mes. Les despeses de comissió bancària fruit de la devolució de rebuts per no haver comunicat els canvis esmentats hauran de ser assumides per la família responsable.

Si teniu qualsevol problema o dificultat amb horaris o activitats  posseu-vos en contacte amb nosaltres. Si hi ha qualsevol possibilitat de solució no dubteu que la trobarem!!!!

Bon inici de curs!!!!

Marta Serret.
Comissió Extraescolars.

PD: Si algú vol formar part de la Comissió d’Extraescolars i formar un equip de treball  en aquest àmbit sereu benvinguts/des!! 😉

Adjuntem la següent documentació

Normativa extraescolars 2013

BUTLLETA INSCRIPCIO

XTRSC CURS 13-14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s