26 d’octubre: festa de benvinguda!

Microsoft Word - FESTA DE BENVINGUDA2 festa benv

 

BASES DEL CONCURS DE PAELLES 2014

 1. La inscripció per a concursar en el 6è concurs de paelles de Can Manent estarà oberta a totes les famílies de l’escola Can Manent i/o personal docent del centre. La inscripció s’obrirà el dilluns 13-10-14 i es tancarà el 17-10-14.

 2. Cada equip tindrà un nom i un cuiner de referència que s’haurà de identificar en el moment de la inscripció. Cada equip estarà format per un número de persones entre una i el número de racions de la seva paella.

 3. L’organització subvencionarà l’elaboració dels arrossos amb una quantitat única de 2€ per ració, calculada segons les dimensions de les paelles, i que es farà efectiu el dia de la festa.

 4. Les modalitats de les paelles seran a criteri de cada equip, sense que tinguin cap restricció en ingredients ni quantitats.

 5. Cada equip haurà de ser autosuficient per a l’elaboració de la paella, incloent la compra i preparació dels ingredients, l’aportació de tots els estris necessaris, el subministrament de la font de calor, etc. Es recomana la utilització de gas o barbacoa per l’elaboració de les paelles. Queda prohibida la preparació de foc directament a terra. Caldrà tenir en compte les recomanacions de salut pública de l’ajuntament que proporcionarem.

 6. Cada equip serà responsable de la retirada i neteja de la seva zona assignada per a la confecció de la paella.

 7. Queda terminantment prohibit la copia o plagi de la paella veïna, quedant automàticament desqualificat l’equip que copiï. Igualment les agressions físiques i/o verbals abans, durant o després del concurs seran motiu de desqualificació.

 8. El dia assenyalat a partir de les 10:00h, els equips podran accedir-hi a la zona destinada a la cuina, per a començar a preparar la paella.

 9. A les 12:45, després dels tallers i jocs infantils, es donarà la senyal per a que els equips tirin l’arròs simultàniament.

 10. La designació del jurat es realitzarà el mateix dia, estarà formada per 5 persones, 1 representant de l’AFA i 1 representant de l’equip docent, no adscrits a cap equip concursant.

 11. Després de tastar cada una de les paelles concursants, el jurat emetrà el seu veredicte realitzant l’entrega oficial de premis a les 16:30

 12. La inscripció per a dinar estarà oberta a tots els pares, mares, nens, personal docent i familiars de l’escola de Can Manent, amb tiquet de 5€, des del dia 11-10-13 i es tancarà el dia 18-10-13. Els tiquets estaran a la venda els dies 11, 14 i 15 d’octubre.

 13. En el cas que el número d’inscrits pel dinar fos superior al de les racions concursants, es respectarà l’ordre d’inscripció al dinar.

 14. Els concursants no tindran preferència per a menjar de la seva paella.

 15. L’AFA subministrarà els plats, la beguda, el pa i la fruita. Per dinar, tothom ha de portar coberts i got. L’AFA disposa de gots en venda.

AFA CEIP CAN MANENT