Crida de voluntaris per a la festa de les escoles

Bfestaescoles.jpgBenvolgudes famílies :

De nou s’apropa el dia de la Festa de les Escoles que, com ja sabeu, cada any es fa a una escola diferent. Enguany es farà a l’escola Les Aigües el dissabte 28 de maig

Durant varis mesos, una comissió formada per mares i pares de les cinc escoles hem estat treballant per organitzar aquest dia, on esperem que tots ens ho passem molt bé. Prèviament els infants de totes les escoles han participat a la Festa concursant en dibuix (per als alumnes de P3 a 4rt) o en narració (5è i 6è) amb un lema, que en aquesta 24ª edició de la Festa es centra en “Els camins a l’escola”. Tots els treballs finalistes i guanyadors quedaran recollits, com sempre, en un llibret commemoratiu que conté l’agenda de la festa i detalls sobre els diferents tallers i activitats que es desenvolupen durant tot el dia 28 (bicicletada, tallers, actuacions, etc) i que ha estat patrocinat per empreses i comerços de Cardedeu.

Pel bon funcionament de la festa, al llarg del dia necessitarem col·laboradors que ens ajudin a portar a terme les activitats. No cal ser especialistes, només tenir ganes d’ajudar. Per aquest motiu us demanem la vostra participació i us agrairem que ens feu arribar un email a la següent direcció (abans del 13 de maig) confirmant la vostra disponibilitat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Email: magaliedesov03@hotmail.com

Horaris:

matí (muntatge de carpes i bicicletada) – aprox. De 10 a 13hs

tarda (realització de tallers) – aprox de 16:30 a 19:30hs

moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s