Candidats al Consell escolar

A una setmana de les eleccions al Consell Escolar, volem dedicar aquest espai a presentar els candidats, gràcies per presentar-vos a ser la veu de les famílies al Consell!

Si algú vol fer-los alguna pregunta podeu escriure a bocaorellla.canmanent@gmail.com i els la farem arribar.

cenuriaNúria Gual Gaju
Professió: Professora d’Ensenyament Secundari en un Institut públic. Participo en el Consell escolar del meu centre de treball com a representant del sector del professorat.
Curs dels fills: 4t
Ets a l’AFA?: Sí
Què esperes del Consell escolar?: Que sigui una eina útil i productiva i acompleixi el seu paper de donar veu a tots els actors involucrats en el bon funcionament del nostre centre. A Can Manent, tenim la sort de comptar amb una AFA i un Consell escolar dinàmics i plurals i hem de seguir treballant en aquesta línia.
Altres comentaris i propostes que vulguis fer saber:
Cal que les famílies, l’equip de mestres i el Personal Administratiu treballin vers uns objectius comuns i el Consell escolar ha de ser l’espai canalitzador de les propostes, els dubtes i els reptes que cadascun d’aquest col·lectius expressin. D’altra banda, m’interessa que l’escola focalitzi cap a altres àmbits educatius, com els estudis secundaris i que, sense perdre la seva essència, pugui encomanar-se de propostes que conjuguin amb el projecte educatiu de Can Manent.

cemontse
Montserrat Curto Navas
Professió: Treballo d’administrativa amb una escola a Granollers “El Lledoner” i estic al consell escolar com a personal de PAS.
Curs dels fills: Unai P5A Formigues
Estic a AFA com a sòcia
M’agradaria entrar per poder ajudar a l’escola, cooperar i donar suport.
ceoscar
Oscar Escribano Carnero
Professió: Mestre
Curs dels fills: P3
Ets a l’AFA?:Si
Què esperes del consell escolar?: Que puguem treballar pel bé dels nens, ajudant a l’escola a créixer per tal de generar un projecte pedagògic cada vegada més potent.
altres comentaris i propostes que vulguis fer saber: La meva proposta es tractar de generar sinergies positives entre tots els agents educatius implicats a la vida d’aquesta escola, pensant sempre en el benestar dels nens i que notin que tots els que els acompanyem estem per ells, que són els protagonistes.
cesandraSandra Becerril (A la papereta posarà “Alejandra”, que és el meu nom oficial.)
Professora. La Diana està a P4 i la Sabina a 3r.
Sóc vocal de la comissió de menjador de la nostra AFA i darrerament m’he involucrat a la FaPaC i formo part de la Junta Territorial de Maresme- Vallès Oriental.
M’agradaria molt que el nostre Consell Escolar fos representatiu de tota la comunitat educativa de Can Manent, incloent-hi les famílies. Espero un Consell Escolar participatiu, on tots podem fer sentir la nostra veu i on podem debatre totes les questions que ens preocupen. També espero un Consell Escolar dinàmic, que sigui motor d’iniciatives i dels canvis que volem veure a la nostra escola.
La nostra AFA està fent molta feina i m’agradaria molt portar totes aquestes inquietuds i iniciatives al Consell Escolar. La tasca que desenvolupa l’AFA de manera voluntària és molt gran: planificació i gestió de les extraescolars, cohesió i dinamització de la comunitat educativa, interlocució amb les empreses que ens donen serveis, lideratge de projectes com el de mobilitat a Cardedeu… En els últims anys s’ha adquirit molta experiència sobre el funcionament de l’escola i voldria fer-la arribar al Consell Escolar.
celaura
Laura Hernández Sánchez
Professió: Psicòloga
Curs dels fills: P4
Ets a l’AFA?: Sí
què esperes del consell escolar?: poder opinar i participar en la presa de decisions en relació amb els temes importants per al bon funcionament i l’organització de l’escola: el projecte educatiu, la programació…
M’agradaria poder treballar per:
•     crear consciènca de la importància de la implicació de les mares i pares en l’educació dels nostres fills
•    establir ponts i canals de comunicació entre pares i mares i l’escola per augmentar la col·laboració i recollir possibles dubtes i preocupacions de les famílies
•    generar més confiança en el projecte i en els professionals de l’escola, fent difusió i donant a conèixer la línia educativa de la nostra escola
altres comentaris i propostes que vulguis fer saber:
Tinc moltes ganes de treballar per crear espais de debat i  per difondre, enfortir i consolidar la línia activa de la nostra escola.

cejordi2
Jordi Ramon Escamez
Professió: Mestre de primària i coordinador d’un projecte d’Educació Lliure. Ballarí
Curs dels fills: P4, més una altra nena que entrarà en 2 anys…
Ets a l’AFA?: Si
Què esperes del consell escolar?: Un espai de diàleg i reflexió per anar avançant junts cap a un acompanyament més acurat dels nostres infants. Espero un espai amb la prou valentia per assumir aquests reptes que suposa una escola dinàmica, activa, viva i desperta.

cemarta
Marta Valls
Professió: investigació de mercats qualitativa,  futura mestra
Curs dels fills: un a p5 i l’any vinent un altre a p3
Ets a l’AFA? sóc secretària de l’AFA
Què esperes del consell escolar?: Al consell escolar s’hi prenen decisions importants pel funcionament del centre, pensem que tenir-hi una major representació de l’AFA ajudarà a millorar la comunicació amb l’escola, estar-hi més ben coordinats i farem el possible per assegurar que les opinions que s’hi expressen representen a un gruix important de les famílies. En aquest sentit ens plantegem com a objectiu donar a conèixer i facilitar el contacte de les famílies amb els seus representants al Consell Escolar per tal que tothom els pugui traslladar les seves propostes o inquietuds i, una mica, tots en formem part.

Altres comentaris i propostes que vulguis fer saber: Col·laborar en la difusió dels debats i acords presos per tal que arribin a totes les famílies.

ceraul
Raúl Ramos Rodríguez
Empleat de Banca.
Curs dels fills: Lucas P3B i María P5B.
Som socis de l’AFA, participo de les reunions que es fan i formo part de la Comissió de Festes.
Espero poder participar en el Consell Escolar per poder ser la veu dels pares en ell. Amb quantes propostes recollim aquells que sortim escollits i, així fer tota la força possible per portar-les, de la millor manera possible, endavant. Fent de Can Manent una escola viva en continua evolució. Així com fer d’altaveu de les propostes i acords sorgits al Consell Escolar.
Espero tot el vostre recolzament per poder dur a terme els projectes que vagin sorgint. No sóc molt amant de fer-me fotos, per això la que veureu està una mica desactualitzada, pero crec que servirà perquè em pogueu reconèixer si necessiteu una referència visual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s