Un pati cada vegada més viscut

Hola famílies!

Ahir vam dur a terme una jornada de patis, que es va començar a gestar fa força mesos a partir de la idea d’una mare de p3. Recerca,  recollida d’idees, debats amb l’escola i finalment arriba el dia. Patim perquè, no només és la fira de Sant Isidre (això ja ho sabíem) sinó que hi ha una trobada de gegants de la que no havíem pres consciència fins dissabte a la nit. Horror!! “I si no ve ningú???”, ens preguntem,  pastís en mà, a les 9:30 davant la porta de l’escola.

Però a les 9:35 ja arriba el primer pare. “Vols esmorzar?”, “no, que ja he menjat a casa!”. El Gregor apareix amb la furgoneta, treu els cavallets i es posa a treballar. No fa ni un moviment en va: sap perfectament què té entre les mans. Al cap d’una estona arriba en Salva amb dues caixes d’eines  de tal mida que les ha de portar amb un carret i una serra més gran que un tallant de xarcuteria. Apareixen 2 o 3 experts en bricolatge més, que usen paraules que el comú dels mortals no sap desxifrar (” m’ha demanat una puntabroca?”). Veure’ls treballar és fascinant: idees clares,  moviments precisos.

El nombre d’assistents no para d’augmentar: hi ha qui arriba d’hora per poder anar a veure els gegants a les 11. Hi ha qui arriba més tard, després de veure’ls. Hi ha qui se’ls perd i prou.

Som uns quants que no sabem ni com agafar una taladradora però tothom aporta molt: una sensibilitat estètica privilegiada, bona oïda i coneixements musicals, habilitat amb la roba i gràcia per acabar de decorar la cabana, experiència amb el pinzell, coneixement d’ocells per pensar on col·locar les menjadores,  sensibilitat per la feina ben feta,  entusiasme,  alegra. Fins i tot hi ha qui organitza un taller de maquillatge infantil i qui fa fotografies de tot plegat. Ens coneixem,  ens descobrim: “ets la mare del Manu?”, “nosaltres som nous d’aquest any”, “jo vaig perdre la por a la taladradora en un curs d’ebenisteria bàsica”…

Des de l’afa estem molt emocionats perquè el resultat i l’afluència de gent van estar molt per sobre de les nostres expectatives. Us deixem unes poques fotos perquè veieu els resultats.

Us donem molt les gràcies a tots: els que vau participar, els que vau aportar idees o material i als que no vau poder venir però en teníeu ganes.

No patiu que farem el possible perquè hi hagi una nova jornada de patis el curs vinent…! Si algú més es vol incorporar a la comissió és oberta,  com totes,  i sereu molt molt benvinguts.

Una abraçada forta!

Comissió de patis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s