MOBILITAT

cartell busapeu2 bicidimecres

Som un grup de mares i pares d’alumnes de Can Manent que, des de l’AFA de l’escola, hem engegat una comissió per afavorir que les criatures puguin fer soles a peu o en bicicleta els trajectes d’anada i tornada de l’escola, i en general puguin desplaçar-se autònomament i amb seguretat pel poble.

Els objectius concrets a curt termini que ens proposem són:

-Aconseguir que l’escola quedi connectada a la xarxa de carrils bici de Cardedeu (carril bici del carrer Llinars)

foto30abr -Crear una xarxa de “camins amics” que connecti els diferents barris de Cardedeu amb l’escola.

I a mig/llarg termini:

-Conscienciar dels avantatges individuals i col·lectius que suposa que les criatures es desplacin soles a peu o en bicicleta, a través de xerrades, blog, publicació d’un decàleg d’avantatges…

-Posar-nos en contacte amb les AFA de les altres escoles i altres entitats interessades i fer projectes conjunts que afavoreixin la mobilitat tranquila per tot el poble.

Durant el curs 2013-14 vem organitzar un taller de posada a punt de bicicletes i confecció de banderins, i vem engegar els “dimecres en bicicleta a l’escola”.

Aquest curs ha començat a funcionar la primera lína d’autobús a peu de Cardedeu!

Quedem els dimarts i els divendres a les 8:35 h a la Pl. Anselm Clavé (davant les Novetats) per anar tots junts a l’escola a peu. Encara no ho has provat?

També treballem conjuntament amb les Afes de les 5 escoles de Cardedeu amb el nom: A Cardedeu en bici i a peu – Comissió de Mobilitat Interescolar. Ens trobareu properament a la festa de les escoles dibuixant els recorreguts que fem per anar a l’escola en un mapa gegant de Cardedeu.

El nostre blog:

http://acardedeuenbiciiapeu.blogspot.com.es/

La nostra adreça de correu:

acardedeuenbiciiapeu@gmail.com