FORMACIÓ I XARXA

AUTOESTIMA_A3 copia

La Comissió de Formació som una comissió mixta: mares i pares i mestres que junts volem reflexionar, conèixer, debatre, pensar, investigar sobre l’educació pedagògica dels nostres fills i també les nostres necessitats com a pares. Tot a a través de xerrades, conferències, debats dins l’escola en horari extraescolar.

Per això hem creat dues línies d’actuació conjuntament amb l’escola: La pedagògica, on l’escola ens proposarà temes sobre la seva tasca amb els infants per tal que els puguem acompanyar, i la línia d’Escola de Pares on, a través d’una enquesta que passarem ben aviat via referents, demanarem temes que inquietin a les famílies per a ser tractats durant aquest any.

La Comissió és oberta a tothom qui hi vulgui participar.

El nostre mail de contacte és formacio.canmanent@gmail.com

 

Xerrades d’anys anteriors:

      2015

 

2014

  • Com potenciar l’autoestima dels nostres fills. Marta Prims.

2013

  • Hàbits saludables. Joan Sivecas.
  • Cadascú al seu lloc per poder educar. Sílvia Palou. (psicòloga i mestra, formada en Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars)

2012

2011

Anuncis

One thought on “FORMACIÓ I XARXA

  1. Hola,

    com puc formar part d’aquesta comissio? Soc pare i soci de l’AFA i us hem enviat varios mails al respecte. Volem aportar el nostre granet de sorra i coneixement envers l’educació. Poseu-vos en contacte amb nosaltres, gràcies!

Els comentaris estan tancats.