EL SERVEI D’ACOLLIDA

niuafa

El servei d’acolida té com a objectiu facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral posant a disposició de les famílies uns espais i professionals que tenen cura i atenen els infants en el temps previ i posterior a l’horari escolar. El servei d’acollida és titularitat de l’AFA i el gestiona l’empresa CASOLEM. Aquest servei es du a terme en diferents espais de l’escola , i s’ofereix en horari de matí (de 7:30 a 9) i de tarda (de 16:30 a 17:30).

Si feu ús fix de les 2 franges horàries costa 35 € al mes. Si feu ús fix de matí o tarda 30€ al mes. Cal ser soci de l’AFA.

Si feu un ús esporàdic costa 5 € matí o tarda.

Els dies o períodes de jornada intensiva, l’AFA ofereix un servei d’acollida extraordinària, cobrint les franges que no cobreix el departament d’Ensenyament fins complementar l’horari entre 7:30 i 17:30.
En qualsevol modalitat d’assistència és imprescindible facilitar previament la AUTORITZACIÓ DEL PARE, MARE O TUTOR.

Descarregueu aquí el document d’autoritzacio i inscripció:

InscripcioAcollida2020-2021

El podeu enviar per correu electrònic a: acollida.canmanent@gmail.com

Si estàs interessat/da en participar en la gestió del SERVEI d’ACOLLIDA, o bé necessites informació sobre aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres!

Aquí trobareu les instruccions del servei  INSTRUCCIONS ACOLLIDA

One thought on “EL SERVEI D’ACOLLIDA

  1. Hola!
    Som socis de l’Afa i Casolem em demana el num de soci de l’Afa, per fer l’inscripcio al servei d’acollida, hi no sabem quin número de soci tenim

    El nen es la Emma Garrido Salido de p4 B

    Gracies!

Els comentaris estan tancats.