Creant diàleg

Aquesta comissió actualment està en “stand-by”, us ve de gust donar-li una empenta?

SOM…

Mares, pares i (ens agradaria l’ajuda de mestres) disposats a reflexionar, crear recursos i cercar informació sobre com es pot continuar potenciant la línia educativa activa de Can Manent.

La nostra acció serà respectuosa amb les iniciatives ja preses des de direcció i l’AFA per no solapar esforços ni entrar en contradiccions. Plantejant el diàleg com a eina.

És doncs, per una banda, un grup de recerca d’informació sobre aquells aspectes fonamentals que poden ajudar a reforçar l’estructura i l’engranatge necessari per a fer possible l’aprenentatge significatiu i per un altre d’elaboració d’iniciatives i projectes que potenciin la cohesió, la consciència i la participació directa i indirecta de la comunituat educativa.

OBJECTIU

Potenciar la consolidació de la línia activa de l’escola, millora contínua.

COM…

Conèixer i recollir informació sobre escoles que estiguin fent el mateix procés, sobretot a nivell de relació família i escola (Martinet, Congres indians, Encants, entre d’altres)

Proposar inicitives de diàleg i comunicació per a tota la comunitat educativa de l’Escola; com el Cafè pedagògic, on proposarem temes de debat diferents, preparats per la nostra comissió.