L’AFA CAN MANENT

foto grup can cuc r

L’associació de familiars d’alumnes de Can Manent (AFA) la formem de manera voluntària els familiars d’alumnes que ens volem implicar en l’educació de les nostres filles i fills, promovent la participació i col·laborant en la gestió de serveis d’interès com el menjador, l’acollida, les activitats extraescolars, el casal d’estiu, l’adquisició de llibres, etc. i promovent la celebració de festes com la castanyada, carnestoltes, sant jordi, etc. així com activitats de formació per a famílies. La nostra AFA és molt rica i té també una comissió de Comunicació i Tecnologia i una de mobilitat.

L’AFA representa també les famílies al Consell Escolar i les institucions educatives.

Com funciona l’AFA?

Com a mínim una vegada cada curs hi ha una assemblea general, a la qual poden assistir amb dret a vot tots els socis. L’assemblea escull una junta directiva que es reuneix més sovint per anar gestionant el dia a dia de l’associació i coordinar les diferents comissions. Les comissions tenen cadascuna el seu funcionament segons el tipus d’activitat que realitzin.

Com puc participar-hi?

Fer-me’n soci/a

Participar puntualment quan es demani l’ajuda de voluntaris per a alguna tasca

Participar de manera continuada en alguna comissió

Assistir a les reunions i assemblees que es convoquen

 

1 thoughts on “L’AFA CAN MANENT

  1. Hola me gustaria inscribirme en el afa a mis dos hijos,para q tb la acollina q empieza en 12de sep 2018,puedan utilizar el descuento cm puedo hacerlo,gracias

Els comentaris estan tancats.