Missatge de la FAPAC 22/12/2015

COMUNICACIÓ ESPECIAL A LES AMPA

Data: 22/12/2015

D’interès general per a totes les famílies
Feu-ho córrer i aturem junts l’Acord Marc de serveis menjador
ÚLTIMA HORA ACORD MARC SERVEIS MENJADOR
RECURS PRESENTAT I PETICIÓ A CHANGE.ORG

SIGNA CONTRA L’ACORD MARC A CHANGE.ORG

Benvolgudes AMPA
Us informem que avui mateix, fa una estona ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura) ha presentat davant dels tribunals de contractació de la Generalitat un recurs per impugnar l’Acord Marc de serveis de menjador que afecta els centres educatiu i les AMPA del Maresme i el Vallès Oriental.
Des dels serveis jurídics de la FaPaC hem col·laborat estretament amb els serveis jurídics d’ACELLEC en l’argumentació d’aquesta impugnació. Estarem molt atents a la resposta a aquest recurs i us mantindrem informades sobre les novetats.
També volem informar-vos que, paral·lelament, des de la FaPaC hem posat en coneixement del Síndic de Greuges que l’aprovació d’aquest Acord Marc que afecta els centres educatius dlel Maresme i el Valles Oriental, així com l’eventual publicació d’altres acords similars en altres territoris, afecta greument el dret de participació dels pares i mares de l’alumnat i de la comunitat educativa en general en la gestió d’un servei bàsic que també té un component educatiu innegable com és el servei de menjador.
ENTRE TOTS EL PODEM TOMBAR!
Entre les diverses accions de mobilització i de rebuig a aquest Acord Marc que hem començat a portar a terme, acabem de publicar una petició a la plataforma Change.org per recollir signatures de suport popular a la petició d’anul·lació d’aquesta mesura. Us convidem a participar-hi i a fer córrer aquesta proposta:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s